un nou sport

nici nu m-am apucat bine de blog ca de citeva zile am un nou sport. fac naveta de la un blog la altu, observ interfete, ma uit la host, la felul in care sunt asezate in pagina toate cele, iar unde mi se pare ceva interesant citesc si posturile.

unele sunt prea incarcate, iar corpul de litera este mic. nu o sa dau acu exemple dar in curind o sa postez ce imi place in blogroll. unele sunt personale si destul de intime, altele sunt de gen jurnal de calatorie. unele sunt transformate in site-uri de prezentare a produselor, altele sunt colective.

de un lucru sunt sigur. nu ma uit in blogu altuia ca sa ma inspir. asta e un obicei mai vechi… inainte nu citeam cartile autorilor cu care mi se spunea ca seman la scris ca sa nu par ca ma inspir. (si parca pe masura ce scriam mai mult, mai mult ma asemanam cu anumiti… sau cel putin imi ziceau cei care ma citeau)

nu vreau sa par pretios in blog, dar vreau sa fiu cit se poate de personal. pina acu am reusit. ce-mi va fi foarte greu este sa asez posturile in categorii. asta pt ca ideile imi zboara aiurea prin cap.

imi plac reactiile venite de la tine, ca cititor si desi mi-am zis ca deocamdata comentariile nu sunt lasate la liber, in curind poate ca ma razgandesc… si aici nu ma refer doar la comentariile pozitive. imi plac si atacurile sau criticile pt ca ele ma fac sa continuu blogu mai mult decit laudatorii…

pina una alta boioglu.wordpress.com creste si eu incep sa fiu mindru de copilu’ meu 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: