CES 2007 si casa viitorului a lui Bill Gates

Consumer Electronics Show are loc in fiecare ianuarie in Las Vegas, Nevada. Editia de anul acesta era asteptata din mai multe motive: lansarea in viitorul apropiat a lui Windows Vista si a altor produse noi ale Microsoft, ieserea pe piata a hard-disk-ului de 1 tera-byte si nu in ultimul rind a dvd-playerelor care citesc si Blue-ray disc si HD-dvd.

Apple nu numai ca a chiulit de la CES 2007 ba chiar si-au facut jucaria lor – macworld, la San Francisco. Ii las deocamdata pe baietii de la apple sa se joace cu ale lor pentru ca abia de maine ies si ei in fata cu ceva nou.

vorbeam despre bill gates. e ce oare am eu senzatia ca microsoft a venit cu temele nefacute a CES 2007?  povestea asta cu casa viitorului descrisa de bill gates imi pare ca am mai auzit-o undeva. era prin cartile sf din anii 90 si reapare obsesiv la fiecare show de electronice. nu e rau sa aiba omu server la el in casa si sa poa’ sa controleze si filmele si blenderu cu care face maioneza… dar sa mearga toate cu windows? pai, daca iese maioneza acra?

imi place cum arata windows vista, n-am ce zice, dar parca bill gates nu a avut ce sa ne prezinte in afara de viitoru sistem de operare si a adus in buzunar niste idei frumoase. si atit.

aaa, si m-am mai distrat cu ceva. stii de ce microsoft e cu un pas inaintea lu apple? pentru ca microsoft nu face decit software-ul si de hardware se ocupa altcineva. explicatia aiuristica lui bill o gasesti aici.

de aia ma intreb daca prezentarea microsoft la ces 2007 a fost stand-up comedy sau altceva?

iar maine, steve jobs de la apple ne va povesti cum au pierdut ei licenta pt iPhone in favoarea lui Cisco. si poate ne zice si de ce iPod-ul e atit de limitat in optiuni…

Advertisements

2 Responses to CES 2007 si casa viitorului a lui Bill Gates

  1. […] daca tot aminteam de apple si macworld in postul anterior mi-am adus aminte de experientele mele legate de compania in cauza, mai exact de angajatii si […]

  2. […] tot aminteam de apple si macworld in postul anterior mi-am adus aminte de experientele mele legate de compania in cauza, mai exact de angajatii si […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: